Admiral Lana Mirage

Den förlorade systern

Description:
Bio:

Syster till Anya Cloak.

Efter att en Star Destroyer bombaderades systarnas Mirage by för att förinta två stycken Jedi Riddare för många år sedan så har det antagits att Lana Mirage blivit dödad under attentatet. Det var först på senare tid en prisjägare meddelade äventyrargruppen att Lana Mirage lever fortarande.

Efter bombattentatet flydde Lana Mirage till Imperiet för att gå med deras militär. Hennes ambitioner och drivkrafter inom den galaxtiska imperiska flottan samt stöd ifrån Admiral Jecht Krin gjorde att hon snart fick titeln Admiral och kontrollerar en egen Stardestroyer som går under namnet Mirage.

Lana Mirage har beskådats hålla föreläsningar, och även ryktas om att hon sköter om gränspatrulleringen för Imperiet där hon kämpar ner uppror och ser till att minska smugglingen till Core worlds.

Anya Cloak upptäckte att Admiral Jecht Krin planerar att använda Lana Mirage som en politisk maktbricka i sitt spel för få kontroll över Torranix sektorn.

När Anya Cloak förenades med sin syster, så berättade hon hela bakgrunden över vad som hade hänt deras by. En av jedi riddarna hade försökt förföra sig på henne vilket gjorde hon sökte hjälp hos Imperiet, där Admiral Krin agerade och sade han det enda sättet att döda dessa var att bomba sönder byn med en Stjärnkryssare. Lana sprang tilbaka för att varna och hämta Anya men Admiral Krin åkte personligen in i byn strax innan attacken för att hämta upp henne, och sen dess har hon jobbat för imperiet.

Admiral Lana berättade också för Anya Cloak att hon var gift med en man vid namn Cid Mentel och de har ett barn tillsammans, Ellona.

Admiral Lana Mirage

EDGE OF THE EMPIRE - THE DARK TIDINGS TommieLofgren