Stein Stardodger

Droghandlare och svindlare

Description:

Stein har ett avlångt ansikte med långt svart hår som han låter täcka sina sidor av sitt ansikte. Han är normalt lång och normalt byggd.

Stein bär normalt sätt väldigt typiska kläder för folket på galaxens yttre delar, såsom en tjockare jacka, enkel tröja och markerade byxor med tillhörnade vapenspänne. Men han även setts bäras långa rockar, överdrivna hattar och andra kläder.

Stein är bra på makeup och inte ovanligt att vissa av hans svindlarupptåg så gör han om hela sitt ansikte för att kunna lura folk på pengar.

Bio:

Stein växte upp i Outer Rim under klonkriget. Det som vets om honom var att han och hans farbror flydde kriget för att överleva på andra planeter genom handelsmän. När farbrorn dog så drog Stein affärerna emot en ny inriktning som droghandlare.

Stein blev upptäckt av rollpersonerna när han var utklädd som högt uppsatt Coruscant ambassadör bland Rebell Alliansen, och för att inte hamna i deras fängelse så utbytte han information om en stöld på lyxkryssaren Galaxy 1. Ombord högg Stein rollspelarna i ryggen och kidnappade Anya Cloak för att få belöning över hennes pris på sitt huvud.

Efter hört Anyas historia bestämde sig Stein, trots att han inte har några pengar och inte kommer tjäna några heller, att hjälpa Anya istället för lämna in henne för imperiet. Många i gruppen är misstänksamma emot Stein och enda som håller honom vid liv är just nu Anya.

Stein Stardodger

EDGE OF THE EMPIRE - THE DARK TIDINGS TommieLofgren