Adrée

Gammal vän och smugglare

Description:

Adrée har gott rykte om sig att vara en duktig kapten och smugglare med ett gott hjärta. Med sin enorma gestalt på 2,3 meter, har han kallats för “den hårlösa wookien”. Adrée har rött kraftigt skägg med rött långt hår.

Det mest kännestäcknande klädesplagg han har på sig är den enorma wookiee pälsen över axlarna ifrån sin tidigare döda kompanion, Loowiee. Annars vardagligen bär han i vanliga enklare typer av kläder tillsammans med sina vapen. En vibroyxa i bältet och en stor heavy laser pistol i bältet.

Adrée trots sin enorma gestalt är en munter person som gillar att skratta. Han bemöter även främlingar med sina kramar och välkomnar alla som de vore hans närmsta vänner.

Bio:

Adrée härstammar ifrån Core Worlds. Redan vid tidig ålder bestämde han sig bli smugglare, även om han inte är lika framgångsrik som vissa andra i branschen har han lyckats skaffa sig ett skepp YT-2000 vid namn Bowstrap och en lojal manskap.

Adrée ska gifta sig med rödhudade twi’leken Feen som han träffade under sina uppdrag på Nar Shaada.

Adrée gav rollspelsgruppen uppdrag att leverera ett litet paket till sin lillasyster Lara, vilket visade sig att han sade adjö och till rollpersonernas kunskap försvunnit.

Adrée

EDGE OF THE EMPIRE - THE DARK TIDINGS TommieLofgren