Anya Cloak a.k.a Nayla Mirage

Ex-rebel on the run

Description:
Player Issa
Species Human
Career Explorer
Specialization #1 Scout
Specialization #2 -
Specialization #3 -
Brawn Agility Intellect Cunning Willpower Presence
2 3 2 3 2 2
Soak value Wounds Strain Defense
3 12 12 0
SKILLS C R DICE
Astrogate (INT) Y 1

yellowdice.pnggreendice.png

Atlethics (BR) Y 1 yellowdice.pnggreendice.png
Charm (PR) 1 yellowdice.pnggreendice.png
Coercion (WIL)
Computer (INT)
Cool (PR) Y 1 yellowdice.pnggreendice.png
Coordination (AG)
Deception (CUN) Y 2 yellowdice.pngyellowdice.pnggreendice.png
Discipline (WIL)
Leadership (PR)
Mechanics (INT)
Medicine (INT) Y
Negotiation (PR)
Perception (CUN) 1 yellowdice.pnggreendice.pnggreendice.png
Pilot – Planet (AG) Y 1 yellowdice.pnggreendice.pnggreendice.png
Pilot – Space (AG) Y 2 yellowdice.pngyellowdice.pnggreendice.png
Resilience (BR)
Skulduggery (CUN)
Stealth (AG) 2 yellowdice.pngyellowdice.pnggreendice.png
Streetwise (CUN) 1 yellowdice.pnggreendice.pnggreendice.png
Survival (CUN) Y 2 yellowdice.pngyellowdice.pnggreendice.png
Vigilance (WIL)
SKILLS C R DICE
Brawl (BR) 1 yellowdice.pnggreendice.png
Gunnery (AG)
Melee (BR)
Ranged – Light (AG) 2 yellowdice.pngyellowdice.pnggreendice.png
Ranged – Heavy (AG)

SKILLS C R DICE
Core Worlds (INT)
Education (INT)
Lore (INT) Y 1 yellowdice.pnggreendice.png
Outer Rim (INT) Y 1 yellowdice.pnggreendice.png
Underworld (INT)
Xenology (INT) Y 1 yellowdice.pnggreendice.png

Motivation Sister
Obligation (20) Bounty
TOTAL XP Earned 112
XP 2

WEAPONS

Weapon Skill Damage Range Crit Special
Blaster Pistol yellowdice.pngyellowdice.pnggreendice.png 6 Medium 3 Stun setting
Heavy Blaster Pistol yellowdice.pngyellowdice.pnggreendice.png 7 Medium 3 Stun setting

TALENTS AND SPECIAL ABILITES

Name Page # Ability summery
Stalker 1 Add 1 to coordination and Stealth check
Quick strike Add 1 to attacks against targets that have not yet acted
Let’s Ride Once per round, mount or dismount a vehicle or beast, or enter a ckockpit or weapon station on a vehicle, as incidental.
Familiar Suns Once per session, may perform Familiar Suns maneuver: make a Knowledge (Outer Rim) or Knowledge (Core worlds) check to reveal the current type of planetary enviroment and other useful information
Bio:

Anya Cloak, eller Nayla Mirage som är hennes riktiga namn, är vad hon vet den ända som överlevde det imperiska attentatet mot hennes hemby på månen Sulon. Ett attentat som genomfördes för att ta ut två jedi riddare som gömde sig bland byborna.
Efter att ha förlorat både vänner och familj lyckades hon ta sig till en närliggande stad där hon av en slump kom i kontakt med den lokala rebellstyrkans ledare Gareth Steel. Han lovade henne krediter om hon kunde spionera på de imperialister som befann sig i staden, eftersom de antagligen inte skulle misstänka en 10-årig liten flicka för att vara spion.

Efter att ha spionerat åt Gareth i ett par år blev hon, vid 17 års ålder, medlem i hans rebellstyrka och tränades för att kunna slåss mot imperiet. Men 6 år senare blir hon och några i hennes pluton tillfångatagna av imperiet och förda till fängelseplaneten Kessel. Men hennes vistelse där blir kortvarig då hon bara ett år senare lyckas rymma med hjälp av den hemlighetsfulla mercenaryn Ch’aar.
Efter att hon lyckats fly byter hon identitet och blir Anya Cloak för att kunna gömma sig från imperiet som nu satt en bounty på hennes huvud. Hon kommer senare kontakt med smugglaren Kabal och hans crew på the Rust Buzzard (som senare uppgraderas till the Silver Kestrel) där hon lyckas få rollen som förstahandspilot efter en incident angående ett asteroidbälte.

Anya har i alla dessa år trott att hennes älskade storasyster Lana Mirage dog under attacken på hennes by. Men den bilden förändras när hon får information av en bountyhunter att hennes syster fortfarande är vid liv, men att hon är en Amiral för imperiet med en Star Destroyer (the Mirage) under hennes kontroll.
Anya försöker nu hålla ett vakande öga över syster i hopp om att en dag kunna konfrontera Lana och kanske en gång för all får höra sanningen om vem som var ansvarig för hennes bys fall.

Med hjälp av Stein Stardodger lyckas hon komma över information om att en amiral vid namn Jecht Krin var den som var ansvarig för Anyas bounty. Det visar sig även att Amiral Krin planerar att använda henne som utpressning för att försäkra sig om att Amiral Mirage är lojal mot honom när han genomför sin plan att avsätta Grand Moff Selanno. Med den informationen beger sig Anya, tillsammans med Ly’Ira, T’charr och G1-C1, mot the Mirage för att varna systern för Krins planer. Men saker och ting går inte som planerat. Efter ett missförstånd angående hennes överlämning tvingar Anya bevitna när T’charr blir dödad av Lanas stormtroopers och när the Mirage förstör the Silver Kestre med Ly’Ira och G1 ombord.
Lana försöker prata med Anya så mycket som möjligt och avslöjar att hon är gift och har en dotter vid namn Ellona. Anya känner sig förvirrad då hon är arg över att hennes syster stöttar imperiet och fick hennes vänner dödade samtidigt som hon ändå är glad att äntligen fått träffa henne.
Hennes vistelse på the Mirage blir däremot kortvarig då Kabalh lyckas komma i kontakt med Amiral Mirage och avslöjar att han är en spion för Imperial Security Bearue (ISB), som behöver Anya för sitt uppdrag, omedveten om att hon är i samma rum som amiralen. Efter att ha avslöjat att Kabalh är den man hon har känslor går hennes syster med på att föra henne till honom. De möter upp Kabalh på en cantina på den planet the Mirage patrullerar runt. Där konfronterar Anya honom med vetskapen om att han är en spion för ISB medan Kabalh försöker förklara att han inte stöttar det som imperiet har blivit. Efter att ha pratat i ett par minuter bestämmer sig Anya för att följa med Kabalh och ta farväl av hennes syster. Lana låter henne gå och ber Kabalh att ta hand om hennes lillasyster samtidigt som hon tar bort Anyas bounty.
Väl återförenad med resten av besättningen får hon reda på att Ly’Ira och G1 överlevde förstörelsen av the Silver Kestre vilket hon blir glad över att höra.

Anya och Kabalh har nu inlett ett intim förhållande med varandra som de valt att hålla hemligt för resten av gruppen tills vidare.

Anya Cloak a.k.a Nayla Mirage

EDGE OF THE EMPIRE - THE DARK TIDINGS Issa_Widgren